Акція Весна

Правила акції «Весна»

    1. Умови акції поширюються на осіб, які бажають підключитися до кабельного інтернету CityLine і проживають в квартирах, які раніше не підключених до мережі CityLine
    2. Терріторія дії акції - м Пирятин, с. Велика Круча в багатоквартирних будинках, де присутня технічна можливість підключення.
    3. Суть акційної пропозиції - кожен абонент, який залишив заявку на підключення в період з 9 березня 2016 року по 31 травня 2016 отримує право використання акційного тарифного плану
      - a. Період дії акційної пропозиції - 12 місяців.
      - b. Безлімітний доступ до мережі інтернет на швидкості 100 Мбіт / с при разовому внесення авансового платежу в розмірі     300,00 грн.
      - c. Авансовий платіж абонент може використовувати після закінчення 12 повних місяців на оплату послуг Інтернет.
      - d. Вартість підключення до мережі - 1 гривня.
    4. При підключенні до акційного тарифного плану абонент зобов'язується внести одноразово, в термін, не пізніше 24 годин з моменту підключення до мережі, грошову суму в розмірі 300,00 грн, яка є авансовим платежем ..
    5. Мінімальний обов'язковий термін користування послугою доступу до мережі Інтернет для абонентів, які підключилися на акційні умови - 18 місяців з дати підключення.
      У разі розірвання договору з ініціативи Абонента в більш ранній термін, останній оплачує Провайдеру штраф у розмірі 300,00 гривень,
      списання якого проводиться автоматично з особистого рахунку Абонента.
    6. Об'ем послуг в рамках тарифного плану: Швидкість доступу в інтернет - до 100 Мбіт / с без обмеження трафіку (прийом / передача інформації).
    7. Таріф включаються абоненту одноразово в момент підключення до мережі CityLine.
    8. Переход з акційного тарифу можливий в будь-який інший з діючих тарифів CityLine шляхом замовлення через особистий кабінет або технічну підтримку. Зворотний перехід неможливий.
    9. После закінчення періоду дії акційної пропозиції, абонент автоматично буде переведений на тарифний план "CityLine-39".
    10. Для Абонентів, які беруть участь у цій акції, недоступна активація послуги пауза і консервація лінії.
    11. Нікакіх додаткових зобов'язань на абонентів не накладається.
    12. Провайдер залишає за собою право відмовити в наданні послуги без пояснення причини або при недотриманні цих правил, а також всі інші права.
ПОВЕРНУТИСЯ ДО НОВИН
Заявка на підключення
ФІО
Адреса
Телефон
E-mail
Населенный пункт

Оберіть один з тарифів

Зворотній зв`язок
Ім`я
E-mail
Текст